Dé ICT-partner van fysiotherapiepraktijken
Dat is Easy.

Dé ICT-partner van fysiotherapiepraktijken.  Dat is Easy.

Als fysiotherapeut wil je ICT dat gewoon werkt, vanaf welke praktijk of locatie dan ook. Alle ICT die je gebruikt in je praktijk moet Easy werken, maar ook beschermd zijn tegen de hedendaagse risico's van cybercriminaliteit. Herken je je hierin?

We weten wat je nodig hebt én regelen het. Hand erop.
<em>Ook <strong>Jason</strong> is <strong>blij</strong> met ons. <br />Hij <strong>vertelt</strong> graag <strong>waarom</strong>. </em>

Ook Jason is blij met ons. 
Hij vertelt graag waarom

"Onze EPD-software werkt sinds de overstap samen met de rest van de ICT, zoals telefonie en de digitale werkplekken. Daarnaast: de privacygevoelige informatie in het EPD staat nu in de Microsoft-omgeving in de Cloud, dat geeft een veiliger gevoel. Bovendien ziet alles er heel professioneel uit, die reactie krijg ik ook van collega’s.”

Wij als je ICT-partner.
Dat brengt nogal wat voordelen met zich mee.

Telefonie en je EPD. En nog gekoppeld ook.

"Hey Marieke, ik zie dat je eerder vandaag voor een behandeling bent geweest bij mijn collega Erica. Kan ik je verder helpen?"
Tijdens een telefoontje met je cliënt zie je direct de gegevens van de beller op je scherm. Zo heb je alle informatie bij de hand om je cliënten de beste hulp te bieden. Dat vinden zij fijn, en jij ook.

Staat je cliënt bij jou vooraan? Voor ons ben jij dat.

We denken met je mee, van A Tot Z. Dat is onze standaard. Géén uitzonderingen. We kennen jouw onderneming, we weten wat je nodig hebt én we regelen het. Dankzij onze mensen weet je zeker dat je digitale werkplek, telefonie of internet altijd up-to-date, goed en veilig functioneert.

Jouw enige ICT-partner.

Digitale werkplekken, internet en telefonie. Alle diensten die jij en je organisatie nodig hebt.  Eén partner. Eén professioneel team. Altijd goed functionerende ICT. Hoe fijn is dat?

Een aantal praktijken waarvan wij de trotse ICT-partner zijn. 
Een paar dan. 

FysioNU

Topfit
Fyzie
Fysiodé

Digitale tools. 
Om je cliënten nog beter
van dienst te kunnen zijn. 

Lees je mee? 

<em><strong>Fysiomanager</strong> én <strong>Easy</strong> <strong>Office Online</strong></em><br /><em><strong>Twee bouwstenen</strong> met hetzelfde <strong>DNA</strong>.</em>

Fysiomanager én Easy Office Online
Twee bouwstenen met hetzelfde DNA.

Zeg je Fysiomanager, dan zeg je Easy Office Online. We werken veel met elkaar samen en die samenwerking zorgt ervoor dat we mooie oplossingen kunnen genereren voor fysiotherapiepraktijken. 

Zo heb je, met onze oplossingen, alles in één: je EPD, agenda, administratie en de historie van je cliënt. En als je cliënt belt, heb je met één muisklik alle gegevens bij de hand. 

Dat is Easy.

Microsoft 365.
De fundering van jouw digitale werkplek.  

Een geïntegreerde oplossing die de beste productiviteit combineert met geavanceerde beveiligingsmogelijkheden om jouw praktijk te helpen beschermen. Dat is Microsoft 365 en Easy. Onze werkplekken bieden de beste oplossingen voor alle fysiotherapiepraktijken die veilig willen (samen)werken.

<em><strong>Goedemiddag</strong>, met wie <strong>spreek</strong> ik?</em>

Goedemiddag, met wie spreek ik?

Dat weet jij al. Tijdens een telefoontje met je cliënt zie je direct de gegevens van de beller op je scherm. Zo heb je alle informatie bij de hand om je cliënten de beste hulp te bieden.

Easy Office Online heeft ons ook uitstekend ondersteund bij het in gebruik nemen van de digitale werkplek."

Jason van der Weerd

<p><em>Hoe <strong>kunnen</strong> we jouw praktijk <strong>helpen</strong>?</em></p>

Hoe kunnen we jouw praktijk helpen?

René is één van de leden van het professionele team. Met zijn jarenlange ervaring als ondernemer in de ICT is hij graag jouw sparringpartner.

BrinQer
Caretowork
GuideID
Rientjes
ASU
Westerduin
Riforce
Spoor6
Ariens
Felix van der Putten
Business Open
Ann Taveirne
Elha Cosmetics