Je werkplek. In één overzicht
Dat is Workspace 365
Je werkplek. In één overzicht Dat is Workspace 365

Een digitale werkplek die zich automatisch aanpast op jouw rol en omgeving en waar je toegang hebt tot al je applicaties informatie, intranet en communicatie. Alles wat je nodig hebt om lekker te kunnen (door)werken.

Alles wat je nodig hebt.
Op één scherm

Workspace 365 verzamelt alle documenten, programma’s en applicaties die passen bij je rol op één scherm. Zo heb je ontzettend duidelijk overzicht en ben je met één klik op de juiste plek. Jij als beheerder bepaalt super Easy wie wat op zijn Workspace ziet.

De eerste stap is bijna gezet.
Maak direct een afspraak met je adviseur. 

NIEUW! Workspace 365 optimalisatie met Easydex

Easydex is een dochteronderneming van Easy Office Online. Waar we met Easy Office Online regelen ‘dat’ je ICT werkt, zorgen we met Easydex ‘hoe’ je met ICT werkt. We zorgen ervoor dat jouw workspace omgeving optimaal is ingericht.

Zorgen voor meer productiviteit, veiligheid en inzicht.
Dat is Easydex. 

Je Workspace @ Easy Office Online
Dat komt met een aantal voordelen


Beheren van al je apps. Dat doe je Easy.

Een werkplek die volledig is ingericht op jouw rol en die al jouw huidige en toekomstige technologieën combineert binnen één werkplek. Dat is lekker flexibel.

Een document hier. Een document daar?

Al je documenten samen in één online werkplek. De documenten-app bundelt en brengt structuur aan op Office 365, de fileserver, OneDrive en SharePoint. Zo werk je on- en offline vanaf het apparaat dat jij wilt. Een nieuwe manier van werken, maar wel Easy.

Eén keer inloggen. Maar wel veilig.

Dank zij Single Sign-on functionaliteit is het mogelijk in één klik je applicaties te openen, zonder voor elke applicatie opnieuw in te loggen. Dat is werkt lekker én veilig.

Je meest recente informatie. In één oogopslag.

De meest recente informatie uit je applicaties is direct zichtbaar in Workspace 365. In één oogopslag zie je al je ongelezen mails, afspraken, nieuws, recent bewerkte documenten en meer.

Onbeperkt support.

De support die we bieden, gaat ver. Heel ver. Uurtje-factuurtje komt niet voor in ons DNA. Daarom krijg je onbeperkte support binnen onze dienstverlening. Dus geen verrassingen voor extra facturen. Hand erop.

<p><em><strong>Lijkt</strong> het je wat? </em><br /><em>Dat vinden wij <strong>ook</strong></em></p>

Lijkt het je wat?
Dat vinden wij ook

René denkt graag met je mee. Bel direct met 'm of plan je afspraak in.

BrinQer
Caretowork
GuideID
Rientjes
ASU
Westerduin
Riforce
Spoor6
Ariens
Felix van der Putten
Business Open
Ann Taveirne
Elha Cosmetics