We zijn trots op wat
onze klanten zeggen.

We zijn trots op wat onze klanten zeggen.

Wij willen onze dienstverlening naadloos laten aansluiten op iedere unieke organisatie. Onze klanten vertellen zelf hoe we dat voor hen hebben gedaan!

"Als er iets aan de hand is, dan zijn de lijntjes kort en wordt er meteen aan een oplossing gewerkt"

Dankzij het partnerschap van Fysiomanager met Easy Office Online kunnen onze gebruikers in de praktijk de telefoon opnemen en op het computerscherm direct de cliëntenkaart zien van de bellende patiënt.
Fysiomanager
Fysiomanager
Peter de Boer, directeur

"We zijn nu veel beter bereikbaar. Ook hebben we fors bespaard op de kosten voor telefonie."

Al onze vestigingen hadden verschillende contracten voor telefonie en internet. Dat was duur en inefficiënt. We zijn nu veel beter bereikbaar. Office Online heeft ons prima geadviseerd. Bellen in de Cloud is een prima oplossing voor onze winkels en de migratie is probleemloos verlopen.
Van Beest Bloemen en Planten
Van Beest Bloemen en Planten
Barry van Beest, eigenaar

"Deze manier van werken is zo flexibel en eenvoudig... ik kan het elke MKB-ondernemer aanraden."

We hebben lang getwijfeld over de switch van de traditionele server en telefooncentrale naar de cloud. Maar direct na installatie door Easy Office Online waren we helemaal om. Deze manier van werken is zo flexibel en eenvoudig... ik kan het elke MKB-ondernemer aanraden.
Intertermo
Intertermo
Bert Vennink, eigenaar

"Easy Office Online is zeer klantvriendelijk met een goede helpdesk"

Voorheen regelden we de telefonie via KPN, maar we waren ontevreden over de klantvriendelijkheid en support. Daarom zijn we overgestapt naar bellen in de cloud van Easy Office Online. Het bedrijf heeft korte lijnen en ze pakken snel dingen op.
Printerette
Printerette
Robin Homoet, directeur

"Om de groei beheersbaar te houden was er een professionaliseringsslag nodig van alle (flexibele) digitale werkplekken in Nederland."

Easy Office Online heeft dat wat er nodig was snel en vakkundig in kaart gebracht en vervolgens gestructureerd omgezet naar een professionele cloudoplossing. Het volledige beheer hebben we naar volle tevredenheid uitbesteed en onze focus ligt hierdoor weer op de corebusiness.
PMA
PMA
Harold Vreeman, eigenaar
<p><strong>Contact</strong> met een professional. <br />Dat is <strong>Easy</strong>.</p>

Contact met een professional. 
Dat is Easy.

René is één van de leden van het professionele team. Met zijn jarenlange ervaring als ondernemer in de ICT is hij graag jouw sparringpartner.

BrinQer
Caretowork
GuideID
Rientjes
ASU
Westerduin
Riforce
Spoor6
Ariens
Felix van der Putten
Business Open
Ann Taveirne
Elha Cosmetics