Een veilige digitale werkplek.
Dat is Easy.

Een veilige digitale werkplek. Dat is Easy.

24 uur per dag overal veilig toegang tot je bestanden, e-mail en software. Vanaf elk apparaat. Een werkplek die met je meebeweegt, volledig naar jouw wensen en die van je collega’s wordt ingericht en bij vragen je direct in contact staat met echte professionals. Dat is een digitale werkplek bij Easy Office Online. Klinkt goed toch?

Je werk leuker en makkelijker maken.

“Het mooie is dat Easy Office Online meteen begrijpt of iets prioriteit heeft voor ons. Als het inderdaad urgent is, komen ze meteen in actie om het op te lossen." Remzi Karadayi, Yarin
language

Je werk leuker en makkelijker maken.

“Het mooie is dat Easy Office Online meteen begrijpt of iets prioriteit heeft voor ons. Als het inderdaad urgent is, komen ze meteen in actie om het op te lossen." Remzi Karadayi, Yarin

Voordelen van onze digitale werkplek.
Een paar dan. 

Altijd en overal kunnen werken. En nog veilig ook.

Je wilt optimaal beschermd zijn tegen de hedendaagse risico's van cybercriminaliteit. We maken gebruik van de laatste beveiligingsopties van Microsoft zodat de ze perfect aansluiten op jouw onderneming. Dat regelen we voor je. Lekker hè?

Nieuwe ICT. Toch goed slapen.

We bereiden de migratie tot in de puntjes voor. Zodat je geruisloos overstapt naar de cloud. We spreken begrijpelijke taal en helpen je medewerkers om zonder problemen in de nieuwe werkomgeving aan de slag te gaan. Zo kan jij lekker blijven (door)werken. Of slapen.

Onbeperkt support.

De support die we bieden, gaat ver. Heel ver. Uurtje-factuurtje komt niet voor in ons DNA. Daarom krijg je onbeperkte support binnen onze dienstverlening. Dus geen verrassingen voor extra facturen. Hand erop.

Flexibiliteit. Voor jou en je collega's.

Een werkplek die, vanaf elke denkbare locatie, altijd hetzelfde werkt. Samenwerken en communiceren vanaf verschillende werkplekken is gemakkelijker dan ooit. Dat is pas flexibel. Dat is Easy.

Zorgeloos werken. Voor een vast bedrag.

Je betaalt een vast bedrag per gebruiker per maand, inclusief onbeperkte support. De support die we bieden, gaat ver. Heel ver. Uurtje-factuurtje komt niet voor in ons DNA. Daarom krijg je onbeperkte support binnen onze dienstverlening. Dus geen verrassingen door extra facturen. Hand erop. En bij personeelswisselingen passen we de accounts snel en eenvoudig aan. Regelen we.

Microsoft 365.
De fundering van jouw digitale werkplek.

Een geïntegreerde oplossing die de beste productiviteit combineert met geavanceerde beveiligingsmogelijkheden om jouw bedrijf te helpen beschermen. Dat is Microsoft 365 en Easy. Onze werkplekken bieden de beste oplossingen voor nagenoeg elk MKB-bedrijf dat veilig wil (samen)werken.

Meer weten?arrow_forward

Houd grip op ieder project met teamleader.

Teamleader biedt klantenbeheer, projectmanagement en facturatie in één handige tool. Gemakkelijk offertes en facturen zenden en beheren. De projectmanagementsoftware is ontworpen om grip te houden op ieder project, tegelijkertijd garandeert de planningsmodule een optimale inzet van het team.

<em><strong>Workspace 365</strong>: De sleutel tot <strong>efficiëntie</strong> en <strong>productiviteit </strong>in jouw organisatie.</em>

Workspace 365: De sleutel tot efficiëntie en productiviteit in jouw organisatie.

Werken vanaf één plek. Al je informatie centraal. Efficiënter en bovenal leuker samenwerken. Dat is Workspace 365.

Gratis cybersecurity adviesgesprek
Dat is Easy

Een Easy aanpak. Dat wil je
Dat hebben we

1Inzicht
Wij laten je zien hoe we je digitale werkplek kunnen laten werken, zodat jij straks lekker kan (door)werken.
2Inventarisatie
Wij kijken welke software, computers en randapparatuur je nu in gebruik hebt en hoe we de switch kunnen maken naar de Cloud. 
3Voorstel
Op basis van jouw wensen werken we een voorstel op maat uit. Is de (digitale) handtekening gezet? Dan gaan we direct aan de slag en maken we een planning voor de implementatie.
4Migratie
Wij maken de online omgeving aan en zetten alle data over naar de nieuwe omgeving. Tijdens de migratie kun je blijven doorwerken en heb je continu toegang tot al je software, e-mail en documenten. Dat is Easy
5Aan het werk
Je kunt lekker aan het werk met je nieuwe digitale werkplek. Loop je (toch) nog ergens tegenaan? Dan zijn we er voor je. Altijd. Punt.
<em><strong>Contact</strong> met een professional. </em><br /><em>Dat is <strong>Easy</strong>. </em>

Contact met een professional. 
Dat is Easy

Neem vrijblijvend contact op met Stefan. Hij vertelt je meer over onze diensten en denkt graag mee over mogelijke oplossingen.
BrinQer
Caretowork
GuideID
Rientjes
ASU
Westerduin
Riforce
Spoor6
Ariens
Felix van der Putten
Business Open
Ann Taveirne
Elha Cosmetics