Even voorstellen.
Dat is wel zo Easy.

Even voorstellen. Dat is wel zo Easy.

Ons team van professionals stelt zich graag aan je voor. Dat is wel zo prettig.

Onze professionals. Aangenaam.

Vanaf het allereerste begin in 2011 combineren de broers Eddie en René Metz hun kennis van IT en ondernemerschap met persoonlijke aandacht voor klanten en collega’s. Nu staat er een heel team aan professionals dat met dezelfde passie en plezier samenwerkt om onze klanten te helpen.
Allon Hopma
Allon Hopma
Servicedesk-medewerker
local_phone088 010 63 10
mail_outlinemail Allon
"Als servicedesk-medewerker is het mijn taak jou altijd te helpen. Een klant die zich gehoord voelt en een duidelijke oplossing toegereikt krijgt, maakt mij gelukkig."
Nicole Bos
Nicole Bos
Servicedesk-medewerker
local_phone088 010 63 10
mail_outlinemail Nicole
"Voor onze klanten ben ik vaak het eerste aanspreekpunt. Ik help graag met alle vragen en zorg dat ze snel en easy opgelost worden."
Suus van de Wetering
Suus van de Wetering
Medewerker klantcontact
local_phone088 010 63 10
mail_outlinemail Suus

"Ze noemen me een ware duizendpoot, en volgens mij, hebben ze nog gelijk ook! Ik ben betrokken bij sales en support. En weet je waar je me echt enthousiast voor krijgt? Worstenbroodjes! Maar maak je geen zorgen, ik ben net zo gepassioneerd in het ondersteunen van jou als ik ben voor die verrukkelijke snack."

Tom klein Koerkamp
Tom klein Koerkamp
Microsoft 365 Consultant
local_phone088 010 63 10
mail_outlinemail Tom
"Elk bedrijf is verschillend. Als Microsoft 365-consultant is het mijn uitdaging om jouw organisatie optimaal te laten werken met Microsoft 365."
Alexander Breed
Alexander Breed
ICT Consultant
local_phone088 010 63 10
mail_outlinemail Alexander
"Met mijn jarenlange ICT-ervaring zorg ik ervoor dat de migratie van jouw ICT-omgeving naar Microsoft 365 vlekkeloos plaatsvindt."
Niels Munning
Niels Munning
Support engineer
local_phone088 010 63 10
mail_outlinemail Niels

"Complexere problemen en projecten? Dat is mijn ‘pakkie-an’. Ik krijg energie van als ik onze klanten blij kan maken met onze diensten. Naast mijn passie voor ICT, maak ik ook graag een rondje op de racefiets. De sprints die ik op de racefiets maak, doe ik ook in onze projecten. Perfect werkende ICT, dat is mijn uitgangspunt." 

Maarten Zumbrink
Maarten Zumbrink
Installateur
local_phone088 010 63 10
mail_outlinemail Maarten

“Mij spreek en zie je met name bij jou op locatie. Ik ben de persoon die zorgt dat de infrastructuur bij jou op orde is, zodat wij ons werk goed kunnen doen. Iedere locatie is uniek en laat dat nou net hetgeen zijn waar ik enthousiast van word. Ik weet wat je nodig hebt én ik regel het. Kan jij lekker doorwerken, toch?”

Mick van den Berg
Mick van den Berg
Support engineer
local_phone088 010 63 10
mail_outlinemail Mick

“Mensen om mij heen omschrijven mij als een echte techneut. Ik duik graag diep in de materie om uiteindelijk tot de juiste oplossing te komen. Oplossingen die niet direct voorhanden liggen, maar om de nodige creativiteit vragen. De volledige focus leggen op onze klanten. Dat verdienen ze.”

Siebe Leurink
Siebe Leurink
Support engineer
local_phone088 010 63 10
mail_outlinemail Siebe
"Mij spreek je met name als je naar onze support-desk belt. Je mag mij alles vragen (naja, bijna dan) en ik help je graag verder. Mijn taak is om te zorgen dat de producten en diensten, werken zoals zij dat willen. Zorgen dat alles perfect op elkaar aansluit. Dat doe ik ook in mijn vrije tijd, want dan produceer ik namelijk muziek in de studio."
Stefan Kappert
Stefan Kappert
Operationeel manager
local_phone06 86 86 59 80
mail_outlinemail Stefan
"Mijn doel is om jou als klant zo snel mogelijk van effectieve informatie te voorzien en jou blij te maken met onze oplossingen. Samenwerken is de sleutel tot succes.
Maarten ten Have
Maarten ten Have
Marketing stagiair
local_phone06 59 87 32 32
mail_outlinemail Maarten

"Ik zit in mijn laatste jaar van de opleiding Commerciële Economie en voor mijn stage loop ik mee binnen Easy Office Online. Daar hou ik me bezig met het creëren van content. Daarnaast  ben ik vaak te vinden op het voetbalveld. Tijdens het voetballen geef ik, net zoals bij het maken van content, alles om het tot een succes te maken."

Fabian Bosscher
Fabian Bosscher
Marketing & sales
local_phone06 59 87 32 32
mail_outlinemail Fabian

"Ik zorg ervoor dat (nieuwe) klanten ons goed kunnen vinden. Zowel online, als offline. Daarnaast zijn we druk bezig met nieuwe plannen om organisaties te helpen aan meer productiviteit, veiligheid en inzicht. Daar mogen we binnenkort meer over vertellen."

Eddie Metz
Eddie Metz
Projectmanager
local_phone06 86 86 86 87
mail_outlinemail Eddie
"Als mede-oprichter focus ik mij vooral op opleveringen van nieuwe klanten op het gebied van internet en telefonie. Zorgen dat onze klanten tevreden gebruikers worden, daar ga ik voor."
René Metz
René Metz
Directeur en mede-oprichter
local_phone06 51 09 76 73
mail_outlinemail René

“Ik ben mede-oprichter en heb het voorrecht leiding te mogen geven aan dit hele leuke team. Professionals die ook nog eens prettig zijn om mee te werken. Daarnaast loop ik graag op de golfbaan en loop ook vaak hard. Dat doe ik privé, maar ook voor onze klanten. Die geven wij echt alle aandacht. Daar worden zij blij van en ik ook.”

Boomer
Boomer
Kantoorhond
local_phoneGeheim
mail_outlinemail Boomer

“Ik ben Boomer. ik ben lief en rustig (al zeg ik het zelf). Ik kom graag en vaak over vloer bij Easy Office Online. Ik krijg de lekkerste brokken en goed te drinken. Mij hoor je niet klagen en niet blaffen. Ik geloof dat ze het wel gezellig vinden. Klanten kan ik alleen niet helpen. Maar ja, je kunt niet alles. Toch?”

Makkelijke IT

Wij geloven dat de beste oplossingen eenvoudig zijn. We geloven ook dat je eenvoud alleen bereikt door mensen te begrijpen en alle mogelijkheden te kennen. Hierdoor vinden we in de oneindige wereld van IT precies die oplossingen waar jij op zit te wachten. Oplossingen waarmee IT ineens makkelijk wordt. En werken dus ook.

Aandacht

Wij combineren onze kennis van IT en ondernemerschap met persoonlijke aandacht voor jou en je medewerkers. Jij wil namelijk een oplossing die precies past bij jouw organisatie. Ons ervaren team van vakmensen selecteert de meest gebruiksvriendelijke oplossingen voor werkplekken, telefonie en netwerken en sluit deze naadloos aan op jouw wensen en uitdagingen.

Altijd paraat

Wij willen jouw werkdag makkelijker en prettiger maken, zodat je meer uit je tijd en mensen haalt. Daarom ontnemen we je iedere zorg op het gebied van IT. Welke dienst je ook gebruikt, we beheren en bewaken de hard- en software en voorkomen storingen. En mocht het toch misgaan? Dan staat er altijd iemand paraat om je te helpen.

Wil je bij ons werken? Bekijk onze vacatures.

BrinQer
Caretowork
GuideID
Rientjes
ASU
Westerduin
Riforce
Spoor6
Ariens
Felix van der Putten
Business Open
Ann Taveirne
Elha Cosmetics