Myles

Samen met zakelijk partner Marjolein Smeenk staat Jinke Hermsen sinds 1 januari 2021 aan het roer van Myles. Het bureau voor zakelijke reizen en evenementen wilde zijn ICT en telefonie stroomlijnen. Ze kregen daarbij professionele ondersteuning van Easy Office Online. Dit is Jinke's verhaal.

"Migratie verliep vlekkeloos. Ik denk dat we hoogstens een halfuurtje offline zijn geweest. Ik had me voor niets zorgen gemaakt"

Vertrouwen

“Peter Rientjes heeft, voorheen, Rientjes & Partners vanaf 1996 op een geweldige manier opgebouwd. Toen hij aangaf een stapje terug te willen doen, was dat voor mij en Marjolein een prachtige kans. De coronapandemie is natuurlijk heel heftig voor onze branche. De plannen voor de overname gingen daarom even on hold, maar we hadden er nog steeds zoveel vertrouwen in dat we besloten per 1 januari 2021 toch de stap te zetten.”

Kans

“Tijdens de pandemie organiseerden we aangepaste evenementen, maar er kwam ook tijd vrij voor andere zaken. Tijd om onder meer de interne bedrijfsvoering onder de loep te nemen: de workflow, de marketing, de juridische kant - én de ICT. We hadden het idee dat die efficiënter en veiliger kon. Zo hebben we van corona een kans gemaakt en zijn we niet bij de pakken neer gaan zitten.”

Versnippering

“We hadden wel vijf verschillende externe partijen voor de ICT. Een die ons hielp met de werkplekken, een ander voor internet, weer een ander voor cybersecurity, enzovoort. Allemaal goede vakmensen, maar die versnippering werkte voor ons niet erg efficiënt. Precies toen we bezig waren dat in kaart te brengen, belde René Metz van Easy Office Online voor een kennismakingsgesprek.”

"We hadden meteen vertrouwen in hun aanpak. Ze leggen alles duidelijk uit, geen moeilijke woorden, geen poespas."


Eén aanspreekpunt

“Easy Office Online bleek het hele ICT-pakket plus telefonie te kunnen verzorgen, inclusief de overstap naar de cloud. Voor ons een uitkomst. Want voor alles wat we aan ondersteuning op ICT-gebied nodig hebben - een nieuwe werkplek, extra mogelijkheden of extra opslag – is er dan één aanspreekpunt. Korte lijntjes.”

Deventer nuchterheid

“We hadden meteen vertrouwen in hun aanpak. Ze leggen alles duidelijk uit, geen moeilijke woorden, geen poespas. Deventer nuchterheid, noem ik dat. De communicatie van Easy Office Online verloopt heel goed: vriendelijk, behulpzaam en heel snel. Ideaal.

De overstap

“Het overstappen naar de cloud was best spannend. Hoe lang zijn we uit de lucht? Hebben we straks alle bestanden nog? Dat soort vragen schieten door je hoofd. Maar het ging allemaal vlekkeloos. Ik denk dat we hoogstens een halfuurtje offline zijn geweest, en alles werkte meteen. Ik had me voor niets zorgen gemaakt.”

Rust en overzicht

“Terugkijkend ben ik echt trots op de stappen die we hebben kunnen zetten de afgelopen maanden. Onze ICT is veiliger, met alle risico’s van cybercriminaliteit geeft dat een goed gevoel. Met Easy Office Online hebben we nu één partner waarmee we snel kunnen schakelen. Dat geeft rust en overzicht.”

Rientjes en Partners

De website van Myles bezoeken? Dat kan hier.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen met onze ICT-oplossingen? Neem gerust contact op.

Wellicht vind je deze
referenties ook interessant

BrinQer
Caretowork
GuideID
Rientjes
ASU
Westerduin
Riforce
Spoor6
Ariens
Felix van der Putten
Business Open
Ann Taveirne
Elha Cosmetics