Safely Group

Training- en adviesbureau Safely Group, gevestigd in Spijkenisse en IJsselstein, biedt deskundigheid op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu. Medeoprichter Stefan Bunte schakelde Easy Office Online in om de snelle groei van het bedrijf te ondersteunen.


“Easy Office Online komt meteen in actie. Dat is precies wat we nodig hebben. Ze schakelen net zo snel als wij groeien.”

Overal toegang

Stefan Bunte: “In onze dienstverlening is ICT en bereikbaarheid heel belangrijk. Onze docenten en adviseurs moeten overal en altijd toegang hebben tot hun digitale werkplek op het systeem, ook als ze bij de klant op locatie zijn. We werken door heel Nederland en ook al daarbuiten.”

Groei

“Safely Group is twee jaar geleden opgericht door mijzelf en mijn zakelijk partner Wim Harte. We hadden toen 2 man in dienst, inmiddels zijn er 15 mensen bijgekomen. De flexibele schil groeide van 8 naar 55 mensen. En we merkten op een gegeven moment dat onze bestaande ICT-dienstverlener ons bij die groei niet voldoende ondersteuning kon bieden.”

Herkenning

“We kenden Easy Office Online al uit ons zakelijk netwerk, en wisten dat ze ervaring hadden met vergelijkbare snelgroeiende organisaties. Dat bleek ook in de gesprekken daarna. Ze herkenden onze situatie en kwamen meteen met passende voorstellen. Bijvoorbeeld om naar de Microsoft-cloud over te stappen, waarin cybersecurity op een hoog niveau is geregeld.”

Eén partij

“Easy Office Online verzorgt voor ons het hele pakket: digitale werkplekken, internet, vaste en mobiele telefonie, maar ook hardware, zoals laptops, telefoons, routers, kabels en wifi. Voor ons is het ideaal om dit allemaal bij één partij te hebben. Daarmee worden we echt ontzorgd.”

Geïntegreerd

“Het is ook ideaal dat software en hardware, mobiele en vaste telefonie geïntegreerd is. Alles werkt met elkaar samen. Als ik word gebeld door een klant, zie ik meteen in Teamleader, ons CRM, de historie van die klant. Ook als het een account van een collega is. En ik kan tijdens een gesprek naadloos overschakelen van mijn vaste telefoon op kantoor naar mijn mobiel als ik bijvoorbeeld de auto in moet. Heel efficiënt.”

“Easy Office Online verzorgt voor ons het hele pakket: digitale werkplekken, internet, vaste en mobiele telefonie, maar ook hardware. Voor ons is het ideaal om dit allemaal bij één partij te hebben.”

Verhuizen

“We hebben dit jaar in IJsselstein een tweede vestiging geopend, en in Spijkenisse zijn we verhuisd naar een ruimer pand. Easy Office Online heeft in beide gevallen het netwerk aangelegd en internet geregeld. Op een vrijdag bereidden ze alles voor, de maandag daarna was alles klaar. In het nieuwe kantoor konden we gewoon ons werk oppakken alsof er niets gebeurd was, we hoefden zelf niets meer te doen.

Snel schakelen

“Omdat wij zo sterk groeien, hebben we een ICT-partner nodig die snel handelt. Bijvoorbeeld als we een nieuwe medewerker aannemen. Bij onze vorige leverancier moesten we soms een week wachten op een respons. Easy Office Online komt meteen in actie en regelt het. Binnen een dag of twee, drie hebben we een nieuwe digitale werkplek, plus laptop en telefoons. Dat is precies wat we nodig hebben. Ze schakelen net zo snel als wij groeien.”

Safely Group - Stefan Bunte

De website van Safely Group bezoeken? Dat kan hier

<p><strong>Contact</strong> met een professional. <br />Dat is <strong>Easy</strong>.</p>

Contact met een professional. 
Dat is Easy.

René is één van de leden van het professionele team. Met zijn jarenlange ervaring als ondernemer in de ICT is hij graag jouw sparringpartner.

Wellicht vind je deze
referenties ook interessant

BrinQer
Caretowork
GuideID
Rientjes
ASU
Westerduin
Riforce
Spoor6
Ariens
Felix van der Putten
Business Open
Ann Taveirne
Elha Cosmetics