Een nieuw hoofdstuk voor Easy Office Online

De afgelopen maanden is er achter de schermen hard gewerkt aan iets heel gaafs en deze week is het officieel gelanceerd. De lancering van Easydex is de start van een nieuw hoofdstuk binnen Easy Office Online. We kunnen niet wachten om jullie meer te vertellen over Easydex.

19 september 2023

Wat is Easydex?

Met Easydex zorgen we ervoor dat de medewerkers alle tools voorhanden hebben om zo goed mogelijk zijn/haar werk te doen. Easydex is een dochteronderneming van Easy Office Online. Waar we met Easy Office Online regelen ‘dat’ je ICT werkt, zorgen we met Easydex ‘hoe’ je met ICT werkt. We richten ons daarom op DEX. DEX staat voor Digital Employee Experience en is relatief nieuw. Echter, het gaat een belangrijke rol spelen in onze dagelijkse werkzaamheden. Het slaat op de ervaringen die medewerkers binnen een organisatie hebben met technologie:

  • Welke tools gebruiken ze en hoe?
  • Leren mensen ook hoe ze te gebruiken?
  • Hebben ze alle tools die nodig zijn?
  • Hoe zijn verschillende tools met elkaar verbonden?

Welke diensten levert Easydex?

Easydex focust zich met name op 'hoe' de ICT voor je kan werken, dus we geven je advies hoe je het beste kan gaan werken om productiever en efficiënter te gaan werken. Onze roots liggen bij Microsoft 365. Daarbij kan je denken aan Workspace 365, PowerBI en Teams. Verder begeleiden we je organisatie om cybersecurity awareness te behalen. Voor meer informatie kan je een kijkje nemen op de website.
BrinQer
Caretowork
GuideID
Rientjes
ASU
Westerduin
Riforce
Spoor6
Ariens
Felix van der Putten
Business Open
Ann Taveirne
Elha Cosmetics